OBAVIJESTI ZA XXVIII. NEDJELJU KROZ GODINU

Blagdani i spomendani:

NEDJELJA, 9. X. – XXVIII. NEDJELJA KROZ GODINU

Ponedjeljak, 10. X. – Sv. Danijel i drugovi mučenici

Subota, 15. X. – Sv. Terezija Avilska

NEDJELJA, 16. X. – XXIX. NEDJELJA KROZ GODINU,

1.            U ovom mjesecu započeli smo s listopadskom pobožnosti. Svaku večer u 17:30 molimo krunicu, a zatim u 18 sati slavimo svetu misu u našoj crkvi.

2.            U srijedu, 12.10. u 19 sati bit će predstavljanje najnovijih knjiga središnjice Matice Hrvatske – Zagreb u Galeriji sv. Ante na Bistriku.

3.            U srijedu, 12.10. bit će duhovna obnova pod nazivom „Marija – Majka Milosrđa“ u svetištu sv. Nikole Tavelića na Kovačićima. Predvoditelj je fra Damir Pavić a program počinje s krunicom u 16:30. Sveta misa je u 18 sati.

4.            U subotu, 15.10. u 12 sati bit će misa u crkvi svetoga Ante u povodu XIX. Framafesta pod geslom „O milosrđu Božjem pjevat ću dovijeka!“ Svetu misu će predvoditi fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene u prisustvu velikog broja svećenika i mladih iz cijele BiH i Hrvatske. Festival duhovne glazbe počinje u 16 sati u dvorani BKC-a.

5.            Franjevački svjetovni red organizira hodočašće Kraljici Katarini u Kraljevu Sutjesku u nedjelju 23.10. Svečanu misu u 11 sati na 8. Nacionalnom hodočašću OFS-a predvodi fra Miro Relota. Svi trećoredci i ostali zainteresirani vjernici mogu se prijaviti na porti samostana a povratna karta košta 10 KM.

6.            Izašao je novi, listopadski broj revije „Svjetlo riječi“ pod nazivom „Nova nada žednima mira“ u povodu 30. obljetnice Duha Asiza. Reviju, knjige, svijeće i druge nabožne predmete možete nabaviti u samostanskoj knjižari.

www.svantosarajevo.org